KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Uz kulturno-umjetničku večer proslavljen Dan Osnovne škole Molve
15.06.2018

Zamjenik Ĺľupana Ratimir Ljubić u srijedu, 13. lipnja prisustvovao je kulturno-umjetničkoj večeri koja je odrĹľana povodom Dana Osnovne škole Molve.

Svečanosti su prisustvovali i učenici, djelatnici škole, roditelji, umirovljeni nastavnici, članovi Školskog odbora i Općinskog vijeća te zamjenik načelnika Općine Molve Martin Tuba. Zamjenik Ljubić je ravnatelju Ivanu Jakoviću, nastavnicima i učenicima čestitao na svim postignućima, dodavši kako će im Ĺ˝upanija i nadalje biti na raspolaganju za potrebnu pomoć i podršku.

Program je započeo izvedbom školskog zbora u pratnji školskog tamburaškog sastava, a dijalog između dviju mamica koje dogovaraju svadbu izvele su učenice sedmog razreda koje su s istim nastupile na Kajkavskom etnografskom kvizu u Virju. Tijekom večeri izmjenjivale su se recitacije i sastavci nagrađenih učenica iz matične i područnih škola, dok se kroz školsku godinu prošetalo kroz prigodni video. Ujedno je predstavljen i 41. broj Osnovca koji će ove godine biti u e-izdanju na stranici škole.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e