KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Uz Vegetu NaturMamma Mia: HereWeGoAgain! počela svoju turneju Adria regijom!
23.07.2018

Mama Mia: HereWeGoAgain! oduševila prepunu Pulsku arenu

U sklopu zatvaranja Pulskog filmskog festivala u Areni odr┼żala se svečana premijera filma Mamma Mia: HereWeGoAgain! kojoj su, uz brojne gledatelje i uzvanike prisustvovali i redatelj OleParker, glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan te producentica JudyCraymer.

Premijera filma Mamma Mia: HereWeGoAgain!, za koju se tra┼żila karta više, protekla je u odličnoj atmosferi u najljepšem kinu pod otvorenim nebom i predivnim kulisama pulskog amfiteatra. Nakon prikazivanja filma, glumci i uzvanici su se nastavili dru┼żiti uz prigodan domjenak koji je organizirala Podravka uz VegetuNatur koja je glavni partner turneje filma u Adria regiji.

Glumci su često u svojim istupima u medijima isticali kako im je na Visu, tijekom snimanja filma, bilo prekrasno zbog prirodnih ljepota, iznimne velikodušnosti i gostoljubivosti ljudi iz Hrvatske te nezaboravnih okusa i mirisa naših jela, a jučerašnje događanje je nadmašilo sva njihova očekivanja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što mo┼żemo podr┼żati turneju filmaMamma Mia: HereWeGoAgain!u Adria regiji. Kvalitetna glumačka postava, vrhunska produkcija i svima dobro znane pjesme odlike su ovog dugoočekivanog mjuzikla snimanog u Hrvatskoj. U isto vrijeme kad na velika platna sti┼że novi nastavak filma Mamma Mia, u naše kuhinje dolazi nova generacija Vegete Natur. Potpuno prirodna, Vegeta Natur sadr┼żi morsku sol, devet vrsta povrća te pa┼żljivo odabrane začine koji svakom jelu daju najfiniji okus prirode,“ izjavila je prilikom premijere Marinka Akrap, direktorica korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e