KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Volonterski centar Koprivnice organizirao je volontersku akciju u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica
23.07.2018

Volonterski centar Koprivnice, program udruge Kopriva, u sklopu kampanje „Koprivnica volontira“ organizirao je volontersku akciju "Volontiraj za starije" u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Navedena akcija je završna aktivnost projekta Volonterski centar Koprivnica, za koji je dobivena podrška za jednogodišnje projekte lokalnih volonerskih centara u 2017. godini od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Zahvaljujući potpori Ministarstva i sufinanciranju Grada Koprivnice, Volonterski centar Koprivnice je od kolovoza 2017. godine provodio niz aktivnosti usmjerenih na popularizaciji volonterstva u lokalnoj zajednici, te spajanju volontera i organizatora volontiranja.

Volonterska akcija "Volontiraj za starije" odr┼żala se u četvrtak 19.07.2018. u razdoblju od 15 do 18 sati u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Akcija je uključivala dru┼żenje sa starijim osobama, čitanje, razgovor i pričanje priča, te yogu za korisnike. U sklopu akcije proveden je i fotografski projekt Bojana Koštića. Projekt je uključivao portretiranje korisnika doma uz razgovor, a rezultati projekta biti će predstavljeni u obliku izlo┼żbe. Cilj ove volonterske akcije bio je uljepšati vrijeme korisnicima i obogatiti im boravak u Domu novim sadr┼żajima.

Volonterski centar Koprivnice zahvaljuje Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica i svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno volonterima: Bojanu Koštiću, Nikol Bali, Vanini Siuc, Sandri Petak Samard┼żić, Antoniju Grgiću, Teodori Lukavski, Mariji Petras, Vlatki Fičko, Maksimu Stančiću, Nikolini Novak, Mariji Bagarić i Amonu Remenaru, bez kojih realizacija ove volonterske akcije ne bi bila moguća.

Petra Travinić

Voditeljica Volonterskog centra KoprivniceIznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e