KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Podravka zaposlila 110 radnika na neodređeno vrijeme
26.07.2018

Odgovoran odnos prema svojim zaposlenicima i upravljanju ljudskim potencijalima

Podravka, kao jedna od vodećih prehrambenih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi, već više od 70 godina uspješno odgovara tr┼żišnim izazovima i potrebama potrošača.

U tome ne bi bila uspješna da nije svjesna činjenice da su zadovoljni zaposlenici ključ uspjeha u postizanju odličnih operativnih rezultata i proizvodnji izvrsnih proizvoda. Upravo zato, Podravka aktivno upravlja svojim najvećim potencijalom, a to su njezini zaposlenici. Kako bi unaprijedila prava i polo┼żaj svojih radnika Uprava Podravke nedavno je započela pregovore sa sindikatima zastupljenima u Grupi Podravka oko izmjena i dopuna kolektivnog ugovora. U današnje vrijeme, sigurnost stalnog zaposlenja višestruko se pozitivno odra┼żava ne samo na anga┼żman zaposlenika na radnom mjestu već i na njihov privatan ┼żivot. U sklopu spomenutih pregovora donesena je i odluka o zapošljavanju 110 mladih radnika na neodređeno vrijeme.

Prilikom uručivanja ugovora o radu na neodređeno vrijeme,  predsjednik Uprave Marin Pucar je istaknuo: „Ponosni smo što smo danas potpisali ugovore sa 110 naših zaposlenika koji su svojim dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno izvršavali svoje radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem. Zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim anga┼żmanom na radnom mjestu kompaniji vraća višestruko ulo┼żeno i zato nam je drago da smo nagrađivanjem njihovog anga┼żmana današnjim činom dodatno doprinijeli njihovoj motivaciji. Slijedi nam nastavak konstruktivnih kolektivnih pregovora sa sindikatima kako bi i preostalim radnicima Grupe Podravka isto tako unaprijedili njihova stečena materijalna prava.“

Najveći dio novih ugovora potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i radnicima u drugim poslovnim cjelinama kao što su Logistika, Prodaja, Poslovni programi te korporativne funkcije.


www.podravka.hr/eva-sardine/

Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e