KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
U ┼Żupanijskoj upravi odr┼żan prijem za sudionike manifestacije 32. Susreti Novigrada
30.09.2018

Povodom 32. Susreta Novigrada, manifestacije čiji je domaćin Općina Novigrad Podravski, u prostorima ┼Żupanijske uprave odr┼żan je prijem na kojemu su se okupili predstavnici još četiri mjesta koja u svom nazivu imaju riječ Novigrad – dalmatinski Novigrad, istarski Novigrad, Novigrad na Dobri te Novi Grad, mjesto u Brodsko-posavskoj ┼żupaniji koje se ove godine po prvi put uključilo.

Domaćin prijema bio je zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubić, koji je pohvalio dugogodišnju tradiciju okupljanja mještana i doprinos suradnji različitih dijelova Hrvatske, a pozdravne riječi uputili su predstavnici okupljenih općina, kao i domaćin, načelnik Novigrada Podravskog Zdravko Brljek. Goste su pozdravili i predsjednik ┼Żupanijske skupštine ┼Żeljko Pintar te saborski zastupnik Damir Felak.

Tradicija ovih susreta pokrenuta je davne 1986. godine na inicijativu Novigrada Podravskog, a ovogodišnje okupljanje ima i tematski prizvuk jer se ujedno slavi i 140. obljetnica osnutka DVD-a Novigrad Podravski. U sklopu manifestacije odr┼żan je i radni sastanak pod nazivom „Pet Novigrada, pet ideja, jedan cilj“ na kojemu se razgovaralo o mogućnostima suradnje na području poduzetništva, infrastrukture, turizma, poljoprivrede i kulture te ostalim temama.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e