KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Belupo zaposlio 82 radnika na neodređeno vrijeme
02.10.2018
  • Kompanija njeguje odgovoran odnos prema svojim zaposlenicima i upravljanju ljudskim potencijalima

KOPRIVNICA, 2. listopada 2018. - Na tragu politike korporativnog upravljanja Grupe Podravka, Uprava Belupa na svojoj je posljednjoj sjednici donijela  odluku o zapošljavanju 82 zaposlenika na neodređeno vrijeme. Najveći dio novih ugovora o radu potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i s radnicima u drugim organizacijskim cjelinama.

„Belupovci, kojima ovih dana njihovi direktori sektora uručuju ugovore o radu na neodređeno vrijeme, svojim su dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno su izvršavali svoje radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem“, kazao je predsjednik Uprave Hrvoje Kolarić te dodao da zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim anga┼żmanom na radnom mjestu kompaniji vraća višestruko ulo┼żeno.

Od ukupno 1409 zaposlenih u Grupi Belupo, od čega je  979 zaposleno u Republici Hrvatskoj, a 430 na 16 inozemnih tr┼żišta, ugovore na određeno vrijeme u kompaniji ima još 60 zaposlenika, koji će očekuje se, vrlo brzo dobiti priliku za potpisivanjem ugovora na neodređeno vrijeme.

Praksa je potvrdila da se sigurnost stalnog zaposlenja višestruko pozitivno odra┼żava ne samo na anga┼żman zaposlenika na radnom mjestu, već i na njihov privatan ┼żivot.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e