KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Koprivnička djeca šalju poruke odraslima
03.10.2018

Što mi treba za sreću tema je ovogodišnjeg Dječjeg tjedna u Koprivnici. Djeca u koprivničkim vrtićima i osnovnim školama od 1.listopada pišu i crtaju svoja razmišljanja o tome što odrasli trebaju učiniti da bi oni bili sretni.Tradicionalno svoje će poruke odraslima uputiti na javnom okupljanju na Zrinskom trgu i na susretu s koprivničkim gradonačelnikom Mišelom Jakšićem.

Javno okupljanje koje organiziraju Društvo naša djeca Koprivnica i Dječje gradsko vijeće s ciljem upozoravanja najšire javnosti o potrebi ostvarivanja svih dječjih prava, zakazano je za petak, 5. listopada u 10 sati. Bit će tu i pjesme i plesa, a najmlađim stanovnicima Koprivnice pridruĹľit će se  i predstavnici Policijske uprave Koprivnica. Sve dječje poruke sabrat će članovi Dječjeg gradskog vijeća. da bi ih potom u 10 i 30 u Gradskoj vijećnici prenijeli gradskim čelnicima.

U Dječjem tjednu odrĹľavaju su se i razne zabavne aktivnosti za najmlađe, pa je pored ostalog Društvo naša djeca priredilo 4 Bajkaonice u OŠ Đuro Ester i Braća Radić te vrtiću Tratinčica.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e