KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
ODRŽANA IZVJEŠTAJNA SJEDNICA GLAVNOG VIJEĆA MREŽE
07.06.2019

U četvrtak, 06.06., u križevačkom hotelu Kalnik Mreža nezavisnih lista održala je godišnju izvještajnu sjednicu Glavnog vijeća. Uz prisustvo preko 100 delegata ogranaka, prezentiran je dosadašnji rad stranke te je potom i definiran plan za iduće razdoblje.

Predsjednik Mreže Darko Koren osvrnuo se na prošlost i razloge osnivanja i djelovanja stranke te postignute rezultate, kako na samim lokalnim izborima, tako i u razdoblju od prethodnih lokalnih izbora do danas, izrazivši zadovoljstvo što je Mreža na ovom području postala respektabilna stranka koju cijene i građani i politički partneri. Stranci i danas kontinuirano pristupaju novi članovi, većinom mladi ljudi iz urbanih sredina koji do sada nisu bili politički angažirani. Kroz rad članova Županijske skupštine, vijećnika u gradskim i općinskim vijećima te kroz rad župana i načelnika, Mreža aktivno i prepoznatljivo sudjeluje u kreiranju lokalne politike u podravsko-prigorskom kraju, a svoje aktivnosti će nastaviti i u narednom razdoblju.

Darko Koren u svom završnom govoru se zahvalio svojim bliskim suradnicima i svim članovima na dosadašnjem izuzetno aktivnom angažmanu te Mrežinim koalicijskim partnerima na vrlo uspješnoj suradnji.

Kao gosti, prisutni su biliDarko Sobota, predsjednik županijske Hrvatske demokratske zajednice i zamjenik župana, Željko Pintar, predsjednik Skupštine Koprivničko-križevačke županije iz Hrvatske stranke umirovljenika, Branko Hrg, saborski zastupnik iz Hrvatske demokršćanske stranke, Jasmina Pavlović, predsjednica županijske organizacije Hrvatske narodne stranke i dr. Mato Devčić, ravnatelj bolnice Dr.Tomislav Bardek i predsjednik križevačke organizacije Hrvatske demokratske zajednice, koji su se prigodnim govorima također obratili prisutnim članovima Mreže te iskazali zadovoljstvo suradnjom.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e