KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
U Vukovaru predstavljen preventivni program "Lily"
11.06.2019

Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova i partneri su u tvorničkom krugu  tvrtke „Borovo“ u Vukovaru upriličili  predstavljanje preventivnog Projekta “Lily”, usmjerenog na sprječavanje svih oblika nasilja prema ┼żenama.

Svečanom  programu premijernog predstavljanja je prisustvovala potpredsjednica ┼Żupanijske skupštine i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić.

U okviru programa sa sloganom " Dajte svoj glas protiv nasilja prema ┼żenama i aktivirajte se u izgradnji našeg društva s nultom stopom tolerancije na nasilje" profesionalni dramski umjetnici su čitali svjedočanstva zlostavljanih ┼żena, a glazbenik Marin Ivanović Stoka je  premijerno izveo pjesmu „LILY“. Interventna policija PU vukovarsko-srijemske je prikazala tematsku pokaznu vje┼żbu "Reagiraj", a u drugom dijelu s djelatnicama tvrtke „Borovo“ su izveli zajedničku tematsku pokaznu vje┼żbu tehnike samoobrane "Jaka sam".

Program je odr┼żan u okviru  proslave 88. obljetnice osnutka tvrtke „Borovo“ te su prigodno predstavljene startas tenisice „#RESPECTUS Lily“ tvrtke „Borovo“ i „La Donna“ izrađenih s ciljem promicanja javne svijesti o va┼żnosti ┼żivota bez nasilja, rodne jednakosti i ravnopravnosti.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e